Objavljen javni oglas za prijem lica na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

Dijeli

Vlada Zeničko-dobojskog kantona započela je realizaciju Programa “Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba bez radnog iskustva za potrebe Vlade Zeničko-dobojskog kantona za period 2023-2024. godina“, za čiju provedbu su zaduženi Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Zeničko-dobojskog kantona kao nosilac programa i Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH-REZ kao implementator programa.

S tim u vezi, obavještavamo sve zainteresirane osobe sa područja Zeničko-dobojskog kantona bez radnog iskustva, prijavljene na evidenciji JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog katona da je dana 02.06.2023. godine objavljen Javni oglas za prijem lica radi stručnog osposobljavanja za samostalan rad, bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba bez radnog iskustva za potrebe Vlade Zeničko-dobojskog kantona za period 2023-2024.godina, u trajanju najduže godinu dana.

Javni oglas je objavljen na web stranicama: Vlade Zeničko-dobojskog kantona (www.zdk.ba), JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona (www. zdk-szz.ba) i Regionalne razvojne agencije za regiju Centralna BiH-REZ (www.rez.ba).