Ibrahimović se počastio za rođendan

Dijeli

Možete da ga cijenite ili ne, ali Ibrahimović pomjera granice kako u fudbalu tako i van njega.

Šteta je što Ibrahimović koji vuče korijene iz Bosne i Hercegovine nema malo manje godina. Trećeg oktobra je napunio 41 godinu, još uvek je aktivan fudbaler, a sam sebi je kupio poklon u vrijednosti od 5.000.000 KM, prenijeli su italijanski mediji.

Naravno da je novi ljepotan iz porodice “Ferari”, a u skladu sa tim je Ibrahimović na svojim društvenim mrežama podijelio sliku uz opis:

– Sretan ti rođendan, Zlatane.

E, zato je poseban.

Postao i glumac

Zlatan Ibrahimović glumački debi imao je u nastavku filmskog serijala “Asteriks i Obiliks”, za koji je predstavljena kratka najava.

Napadač Milana se pojavio u nastavku “Asteriks i Obeliks – srednje carstvo”, koji će se naći u kinima u februaru 2023. godine, u režiji Žiloma Kaneaa, koji takođe glumi Asteriksa.

Ibrahimović je na društvenim mrežama podijelio trejler za film čiji su glavni akteri čuveni galski junaci, a kultni napadač glumi negativca, pošto se pojavljuje u ulozi rimskog legionara – Antivirusa.

U filmu, u kojem glumi Žil Leloš kao Obeliks, prepoznatljivi junaci po prvi put putuju u Kinu. Originalna priča je zasnovana na scenariju Filipa Mehelena i Žilijena Ervea, dok se kao Cezar pojavljuje Viensan Kasel. Sa budžetom od 60 miliona eura, peti nastavak slavnog serijala će biti jedan od najskupljih francuskih filmova u istoriji.

Švedski fudbaler se trenutno oporavlja od operacije koljena i čeka se njegov povratak na teren, koji bi mogao da se dogodi baš u vrijeme premijere filma.

Sportal.blic.rs