Za kratko vrijeme zajedničkog djelovanja, stižu i prva medjunarodna priznanja

Dijeli

Udruženje građana Setup Visoko, nastavlja sa svojim aktivnostima. U cjelosti prenosimo informaciju koju su podijelili na svom Facebook profilu.

Dragi naši sugrađani,

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će naš zajednički projekat uređenja šetnice “Sicilija” biti izložen na 23. po redu Salonu arhitekture u Novom Sadu (Srbija).

Naime, naš rad je prošao selekciju u kategoriji Akcija i bit će prezentiran na međunarodnoj izložbi u periodu od 15. do 30. oktobra u Novoj galeriji akademije umjetnosti u Novom Sadu.

Učešće u izložbi mogu ostvariti učesnici sa svojim radovima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, zatim Mađarske i Rumunije, kao i arhitekti iz navedenih zemalja sa radovima u nekim drugim sredinama.

Činjenica da je ovaj projekat prepoznat od strane veoma značajne regionalne izložbe nama da je dodatni motiv za sve naredne akcije i potvrdu da u našem gradu zajednički možemo stvarati puno ljepši i ugodniji ambijent za sve nas. Ovo je i jedan vid priznanja za sve učesnike u ovom projektu, od najmlađih do najstarijih. A bilo nas je u velikom broju.

Ovo je priznanje za sve društvrno odgovorne kompanije koji su podržali Family day.
Ovo je priznanje za Gradsku upravu i gradonačelnika koji su dali zeleno svjetlo za realizaciju.
Ovo je priznanje za Javna preduzeća koja su učestvovala u radovima na “Siciliji” zajedno sa nama.
I konačno, ovo je priznanje za Grad Visoko koji konačno želi djelovati u zajedništvu i kreirati pozitivne priče!

Idemo dalje!

Setup Visoko