Promotivni video spotovi SDA Visoko za Opće izbore 2022.godine

Dijeli

SDA Visoko premijerno je objavila video spotove sa porukama kandidata na svim listama za Opće izbore, koji će se održati 02. oktobra 2022.godine.

Kandidati pobjedničkog tima su časni, mladi i obrazovani ljudi. Iz SDA Visoko poručuju da je SDA uvijek bila uz narod i sa narodom, te da je i ovaj put tako.

Pogledajte spotove visočkih kandidata za sve nivoe vlasti u Bosni i Hercegovini.

Kandidati za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona

35. Selma Lemeš magistar razredne nastave. Sekretar Asocijacije mladih SDA Visoko. Mlada, obrazovana i dosljedna u svojim principima počevši od vjere do domovine!

28. Rasim Omanović magistar inžinjerske hemije. Asistent na Prirodno-matematičkom fakulteru Univerziteta u Sarajevu. Student doktorskog studija. Mlad, pametan, pošten i veliki patriota!

19.Fikret Dervišbegović ekonomski tehničar. Zaposlen u BH Pošti. Predsjednik mjesne zajednice Donje Moštre. Aktuelni vijećnik. Poljoprivredni proizvođač. Veliki radnik i veliki patriota!

9. Mirela Mateša Bukva je profesorica engleskog jezika. Privatna poduzetnica. Aktuelna zastupnica u skupštini Zeničko – Dobojskog kantona. Pametna, poštena i patriota. Udata i majka dvoje djece.

6. Emir Džafić je diolomirani ekonomista. Certificirani računovođa. Direktor u firmi Vins Visoko. Aktuelni vijećnik u Gradskom vijeću Visoko. Predsjednik upravnog odbora Zavoda za zapošljavanje Ze-Do kantona. Predsjednik udruženja poljoprivrednih proizvođača VI Milk. Radišan, čestit, pametan i veliki patriota!

Predstavnički dom parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine

4. Almir Ljeskovica magistar menadžmenta. Student na doktorskom studiju. Asistent na Internacionalnom Burch Univerzitetu i mladi poduzetnik. Predsjednik Asocijacije mladih SDA Visoko i član Predsjedništva AM SDA BiH. Vijećnik u Gradskom vijeću Visoko. Mlad i poduzetan!

2. Rejhana Numanović je magistra saobraćaja i komunikacija. Polaznik je škole letenja. Zaposlena je u privatnom sektoru na poziciji inženjera u Sarajevu. Mlada, iskrena i radišna.

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine

6. Amir Zukić je diplomirani ekonomista. Trenutno je na čelu Ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta u Vladi FBIH. Vrijedan i poduzetan. Otac jednog djeteta.

Radimo i gradimo, pametno i SIGURNO