Oglas za posao: Mikrokreditna Fondacija EKI

Dijeli
Kreditni službenik (m/ž)
Mikrokreditno društvo EKI zajedno sa Mikrokreditnom fondacijom EKI kao lideri u mikrokreditiranju znaju da pravi pristup poslu znači donijeti posao tamo gdje je najpotrebniji – do samog klijenta. Poslovanjem na ovaj način smo postali dio zajednice u kojoj radimo i taj status čuvamo i vrijednujemo.
 
Odgovornost u radu je najbolji način da pokažemo da smo socijalno osviješćena organizacija, a nadogradnja poslovanja u Mikrokreditno društvo EKI, uz 27 godina predanog rada i preko 39.000 aktivnih klijenata Mikrokreditne fondacije EKI potvrđuju da smo na pravom putu.
 
Građenje partnerskih odnosa među zaposlenima u EKI-ju i sa našim klijentima je naše opredjeljenje i svaki naš korak vodi u tom pravcu.
 
Za slijedeća područja: Čapljina, Goražde i Visoko tražimo:
 
KREDITNE SLUŽBENIKE
 
Koji će pomoći da povećamo broj zadovoljnih klijenata svakodnevnim proaktivnim pristupom u radu i stvaranjem partnerskog odnosa sa klijentima, spajajući njihove poslovne potrebe sa izvorima finansiranja koje pružamo. Mi znamo kako poboljšati živote ljudi, postanite dio našeg tima i dajte svoj doprinos.
 
Nudimo Vam raznoličan posao, pun izazova, kontakta sa različitim poslovima i različitim ljudima kroz koji ćete steći jedinstveno i sveobuhvatno iskustvo i ostvariti profesionalni razvoj na području ekonomije i finansija.
 
Ako se vidite u finansijskom sektoru, imate izgrađenu mrežu poslovnih kontakata, aktivan ste vozač i tražite dinamičan posao, dođite, umnožimo svoje napore u ostvarenju zajedničkih ciljeva.
 
Minimalni uslovi za prijavu su srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prednost imaju kandidati sa područja: Čapljina, Goražde i Visoko sa završenim ekonomskim fakultetom, radnim iskustvom u mikrokreditnom ili bankarskom sektoru.
 
Zauzvrat, očekujemo Vašu punu posvećenost i aktivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo.
 
Očekujemo Vaše prijave u formi CV-a uz visoku stopu motivacije putem opcije “POŠALJITE PRIJAVU“. 
Lokacija: Visoko, Čapljina, Goražde (Rad iz firme)
Broj izvršilaca: 3
Datum objave: 19.05.2023.
Trajanje oglasa: 10 dana (ističe 29.05.2023.)