Javni poziv za razvoj dizajna web platforme

Dijeli

Udruženje trenera CEFE u BiH objavljuje Javni poziv za razvoj dizajna web platforme. Aktivnost razvoja platforme se realizira u okviru projekta LEADER Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Centar i Novo Sarajevo a koji se realizira u okviru projekta EU4Business Recovery.

Jedan od očekivanih rezultata projekta LEADER je razvoj web platforme namijenjene potencijalnim i postojećim poduzetnicima. Putem ove platforme, poduzetnicima će se osigurati aktuelne informacije o prilikama za unapređenje poslovanja – poticajima, obukama, stručnoj podršci, stručnim materijalima, itd. Aktivnost razvoja i promocije web platforme u okviru Lokalnog partnerstva realizira Udruženje trenera CEFE u BiH.

Zainteresirani ponuđači se pozivaju da preuzmu puni tekst Javnog poziva dostupan na ovom linku i svoje ponude dostave u skladu sa rokom specificiranim u javnom pozivu (16.01.2023. godine, do 14:00 sati).

EU4BusinessRecovery podržava Bosnu i Hercegovinu u ublažavanju negativnih ekonomskih efekata uzrokovanih pandemijom COVID-19. Projekat pomaže MMSP, poljoprivredno-prehrambene i turističke djelatnike da nastave svoje poslovanje i sačuvaju radna mjesta; podržava poduzetnike, mlade i druge ugrožene grupe da osnuju vlastiti biznis.

Kao rezultat ovog projekta biće sačuvano više od 1.000 radnih mjesta ugroženih pandemijom i biće otvoreno najmanje 100 novih radnih mjesta. EU4Business Recovery projekat je vrijedan 13,7 miliona eura i zajednički ga sufinansiraju Evropska unija i Savezna Republika Njemačka. Projekat implementiraju GIZ, UNDP i ILO.

Za više informacija posjetite www.eu4business.ba.

Ceffe.org