Info-događaj: Prezentacija Programa podrške poduzetništvu u Visokom

Dijeli

“Živite u Visokom? Imate poslovnu ideju koju želite da realizujete? 

Sutra, 17.11.2022., u prostorijama Društvenog centra Visoko, u 13:00 sati održati Info-događaj: Prezentacija Programa podrške poduzetništvu u Visokom, gdje će se prisutnima kroz kratku prezentaciju projekta objasniti detalji Programa i aktuelnog javnog poziva za učešće u Programu, te će im se dati prostor da sami postave pitanja ukoliko imaju nekih nedoumica oko same prijave na poziv ili nekih drugih pitanja u vezi sa Programom.

Program je namijenjen nezaposlenim licima sa evidencije Biroa rada Visoko, a koji imaju želju da pokrenu vlastiti biznis na području Visokog. Hvala unaprijed.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Visoko poziva sva zainteresovana nezaposlena lica, koja planiraju pokrenuti poslovnu djelatnost u narednom periodu, da prisustvuju info-događaju i informišu se o uslovima i načinu prijave za učešće u Programu podrške poduzetništvu na području Grada Visoko. Info-događaj biće održan u četvrtak 17. novembra sa početkom u 13 časova u Društvenom centru Visoko (prostorije gradskog kina Visoko).”

U prilogu link FB događaja: Info-događaj: Prezentacija Programa podrške poduzetništvu, kao i tekst najave sa slikom: https://www.facebook.com/events/468825948685402/?ref=newsfeed