Doprinos civilnog sektora u izgradnji lokalne zajednice na području Grada Visoko

Dijeli

Javni poziv članovima udruženja,predstavnicima javnih ustanova, vjerskih zajednica, medija ,političkim strankama, pojedincima na prisustvo panel diskusiji na temu :

“Doprinos civilnog sektora u izgradnji lokalne zajednice na području Grada Visoko”

Čast i zadovoljstvo nam je javno pozvati sve zainteresovane na panel diskusiju sa predstavnicima Global Network of Religions for Children ,Arigatou International ,koju organizuje UŽ“Mozaik „ Visoko , GNRC Bosne i Hercegovine, JU Centar za kulturu, sport i informisanje Visoko u nedjelju 28.08.2022. god. sa početkom u 11:00 sati u maloj sali “Altindag Visoko”.

GNRC BIH , UŽ“Mozaik“ Visoko na području grada Visokog zajedno s različitim parterima iz civilnog i državnog sektora daje svoj doprinos lokalnoj zajednici u obilježavanju značajnih datuma 21. Septembar, 17. Oktobar, 20. Novembar i organizuje druge radionice i aktivnosti koji aktivno utječu na razvoj i poboljšanje lokalne zajednice sa fokusom na poboljšanje uvjeta odrastanja djece i mladih.

Ovo će biti prilika da iz prve ruke saznate sve o narednim planovima Arigatou International, novim programima i prilikama za sve nas. Arigatou International je međunarodna organizacije koja djeluje u 57 zemalja svijeta, a centralne urede imaju u u Nju Yorku, Ženevi i Nairobiju.

Naši gosti će prezentirati planove za naredni period ali isto tako se pruža prilika i nama da predložimo što bi bilo dobro da se u narednom periodu uvrsti u programske ciljeve a koji su važni za naše potrebe u Zajednici.

Zato vas pozivamo da odvojite svoje vrijeme i budete na ovoj panel diskusiji i uveličate vrijednost samog sastanka ali i naših zajedničkih aktivnosti koje smo u ovih 10 godina zajedno realizirali.

Visoko 25.08.2022. god.

Predsjednica UŽ“ Mozaik“ Visoko , V.Čajno

GNRC Koordinator za Bosnu i Hercegovinu

Ismeta Begić