Debakl u visočkom SDP-u! Nije održana najavljena šetnja gradom sa Denisom Bećirovićem

Dijeli

SDP Visoko je prethodnih dana putem zvanične Facebook stranice najavljivao šetnju ulicama Visokog sa Denisom Bećirovićem, zajedničkim kandidatom ujedinjene opozicije, a koja se trebala održati 13.08. (subota) sa početkom od 19 sati kod Spomenika šehidima i poginulim borcima.

Ujedinjena opozicija mjesecima baca prašinu u oči građanima Bosne i Hercegovine plasirajući priču o opoziciji, dok paralelno u svakom gradu ili kantonu čini vlast. SDP koji je dio priče “ujedinjene opozicije” nije u stanju organizovati jedan mali skup u Visoko, što pokazuje snagu i organizaciju koju predstavljaju.

Kako jedan naš čitalac javlja na naznačenoj lokaciji se pojavio samo predsjednik GO SDP Visoko, Belmin Zukan koji je nesigurno policajcima pred sami početak zakazanog okupljanja rekao “da izgleda da će se skup otkazati”. Postavlja se pitanje šta se dešava u SDP Visoko? Zašto se niko od članova nije pojavio na šetnju gradom? Zašto simpatizeri i članovi nisu obavješteni o otkazivanju i razlogu otkazivanja šetnje?

Govori li nam ovaj slučaj o debaklu SDP-a?