Pike uhvaćen u društvu bivše Ronaldove djevojke

Dijeli

Đerard Pike (Gerard Pique) fotografirao se s bivšom djevojkom Kristijana Ronalda (Cristian), poznatom manekenkom Irinom Šajk (Shayk).

Foto: Instagram

Prisustvovali su košarkaškoj utakmici u Parizu, a nakon utakmice, Irina je snimljena kako prilazi Pikeu i pita ga za fotografiju nakon čega su zajedno pozirali.

Irina je pet godina izlazila s jednim od najboljih nogometaša svih vremena Kristijanom Ronaldom. Njih dvoje vezu su započeli 2010. nakon što su se upoznali na snimanju reklame i bili su zajedno pet godina prije nego što su objavili u septembru 2015. da su prekinuli. Tada su kružile glasine da se manekenka nije slagala s Kristijanovom majkom, s kojom je on jako blizak i stalo mu je do njenog mišljenja.

Nakon toga, počela se viđati s glumcem Bradlijem Kuperom (Bradley Cooper), a dvije godine kasnije dobili su kćerku Leu De Seinu. Manekenka je prekinula s Kuperom u junu 2019. godine kada se šuškalo da on ljubi pjevačicu Lejdi Gagu (Lady), s kojom je snimio film “Zvijezda je rođena”. Bredli i Gaga te su glasine negirali, a izvor blizak manekenki kasnije je otkrio pravi razlog njihovog prekida, prenosi Dnevnik.hr.

Fotografije paparaca prikazuju kako se par nedavno navodno ponovno pomirio, ali ništa nisu službeno potvrdili.

Pike s druge strane puni naslovnice medija proteklih nekoliko mjeseci nakon kraha braka s pjevačicom Šakirom (Shakira). Naime, Šakira je sve shvatila nakon što je otkrila da je neko pojeo njezin omiljeni džem od jagoda, i to kada se vratila s jednog od svojih putovanja, a to je i sama prikazala u videu svoje nove pjesme “Te Felicito”, u kojoj proziva Pikea zbog svega. U jednoj sceni otvara frižider i u njemu pronalazi glavu Rauva Alehandra (Rauw Alejandro), s kojim je snimila pjesmu, a fanovi su zaključili da je upravo time otkrila kako je saznala istinu, odnosno da joj je Klara (Clara) pojela omiljenu poslasticu, ali i da ljubi njenog dragog.

Šakira i Pike okončali su svoju vezu u maju prošle godine nakon 11 godina, a ona je planirala preseliti se s njihovih dvoje djece u Majami, daleko od bivšeg supruga. Međutim, s obzirom na to da joj je 91-godišnji otac hospitaliziran u Barceloni, pretpostavlja se da je preseljenje stavila na čekanje.

Inače, Šakirina nova pjesma tema je svih medija jer joj je za inspiraciju poslužio upravo prekid s Pikeom i njegova veza s djevojkom zbog koje ju je ostavio, Klarom Čiom (Chio). U njoj proziva njegovo ponašanje, pogotovo nakon vijesti da su Đerard i Klara započeli vezu puno ranije nego što se mislilo.

Avaz.ba